Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó bolgár ingatlan között!

Napospart

Bulgária leghosszabb homokos tengerpartú üdülőközpontja a Napospart, azaz Slantchev Bryag. A közkedvelt üdülőhely a Várna-Burgas autóút és a tenger között mintegy 8 km hosszúságban terül el.


A nessebari öbölben elnyúló aranysárga, finom homokos strand, a fokozatosan mélyülő, enyhén sós, kristálytiszta tenger kiváló nyaralóhely minden korosztály számára. Tiszta vízének és tengerpartjának köszönhetően elnyerte a kék zászlót, a nemzetközi strandtisztaság és rendezettség elismerést. A vízben nincsenek veszélyes állatok, hínárok, ezért fürdőpapucs használata nem szükséges. A strandokon a napernyőkért és nyugágyakért fizetni kell.

A Napospart nagy előnye a sík terep és az, hogy a szállodák elsősorban a part hosszában lettek felépítve, így a strand bármely szállodától könnyen megközelíthető. A parti sétányon számtalan étterem, bár, szórakozóhely található, melyek alacsony áron, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak.


A vízi sportolás kedvelőit változatos lehetőségek (pl. jet-ski, vízi ejtőernyőzés, strandröplabda, stb.) várják megfizethető áron. A legtöbb strandon vízi-mentőszolgálat is működik.