Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó bolgár ingatlan között!

Általános szerződési feltételek

Utolsó frissítés dátuma: 2020. június 17.

Az Bolgaringatlanok.hu weboldal használatának megkezdése előtt kérjük figyelmesen olvassa át az alábbiakat.

Hozzáférés

Az Ön hozzáférése az Bolgaringatlanok.hu weboldal szolgáltatásaihoz kizárólag jelen Felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg lehetséges. A feltételek minden látogatóra és felhasználóra kötelező érvényűek. A weboldal szolgáltatásainak használatával Ön a feltételeket elfogadja és magára vonatkozóan kötelezőnek tekinti. Ha a Feltételek bármely pontjával nem ért egyet, ne használja a weboldalt és annak szolgáltatásait.

Hozzáférés megszűnése

Jelen Felhasználás feltételek megszegése esetén Szolgáltató jogosult a szolgáltatások azonnali hatállyal, külön értesítés nélkül és minden további felelősségtől menetesen történő felfüggesztésére. A Felhasználási feltételek minden olyan részlete, amely természeténél fogva a felfüggesztést követően is érvényes továbbra is érvényes marad, ideértve, de nem kizárólag a tulajdonosi jogokat, garanciavállalásokat és egyéb kötelezettségeket.

Linkek más weboldalakra

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak linket harmadik fél által üzemeltetett weboldalra vagy szolgáltatásra, melyet nem birtokol és irányít a Greale Kft. és melyekért ezért felelősséget sem vállal, beleértve azok tartalmát, adatvédelmi elveit vagy bármely más gyakorlatát. Ön elfogadja, hogy ezen harmadik felek által üzemeltetett szolgáltatások által esetlegesen okozott, vélt vagy valós károkért a Greale Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.

Változtatások

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Feltételeket bármikor és bármilyen formában, külön előzetes tájékoztatás nélkül és azonnali hatállyal módosítsa.