Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó bolgár ingatlan között!

Aranyhomok

Az Aranyhomok, azaz Zlatni Piasaci Várnától 17 kilométerre északra terül el az Aranyhomok Nemzeti Part mellett. A partszakasz aranysárga homokkal borított, hosszúsága 3,5 km, szélessége néhol eléri a 100m-t is.

A partot több kilométer hosszú sétány szegélyezi, mely mentén édesvizű úszómedencék, pool-bárok, éttermek, kávéházak színesítik a nappalokat, bazársor, üzletek, bárok, szórakozóhelyek gondoskodnak az esti-, éjszakai élet tartalmas eltöltéséről. Esténként minden korosztály talál magának megfelelő szórakozóhelyet. A szálláshelyek többsége 20-30 évvel ezelőtt épült, de sokat felújítottak közülük, és egyre több új szállodát létesítenek.

Az üdülőközpont északi részén található az Aquapolis nevű spanyol tulajdonú aquapark, amely a környék leglátogatottabb vendégvárója. A kicsiket a számtalan gyermekmedence, a nagyokat pedig a kanyargós csúszdák várják. A szülők a vízben lévő székeken kortyolhatják hűsítő koktéljaikat a vízi bárban. Igazi bátorságpróba az a 18 méter magas csúszda, ahol 60 km/h-s sebességgel száguldhatnak le az igazán merészek (infó: www.aquapolis.net).