adatlap nyomtatása 

Bulgária, Burgas, Nessebar 
 

Hivatkozási szám: 2584524
Adatlap: https://bolgaringatlanok.hu/ingatlan/2584524
Ingatlan adatai
Irányár: 1 030 000 EUR
Típus: szálloda, hotel, panzió
Kategória: eladó
Alapterület: 1 483 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: átlagos
Szobák száma:
Építés éve: 2006
Szintek száma: -
Telekterület: 999 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: portaszolgálat, klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a családi szállodát fitnesz- és wellnessközponttal, szabadtéri medencével és étteremmel.

Az 5 emeletes családi szálloda 35 szobával (24 db kétágyas, 11 db háromágyas, 2 db apartman), 4 személyzeti szobával, fitneszközponttal, SPA-központtal, bisztróval és szabadtéri medencével rendelkezik. A szálloda 2006 -ban épült, területe 279 nm, teljes beépített területe - 1483 nm, és a telek - 999 nm.

Az étterem 73 ülőhellyel rendelkezik, ebből 31 az épületben, 42 pedig a teraszon található.

Az épület liftje 4 személyes.

Mivel a hotel egész évben nyitva van, ezért több fűtési és hűtési megoldás is beépítésre került. A hűtés a szobaklímákkal és a központi hűtésrendszerrel is elérhető.
A fűtésre elektromos és dízel üzemű technológiát is kialakítottak.
Az épületben az elektromos bojlerrel működő melegvízellátást a tetőre telepített, napenergiát hasznosító panelek is támogatják.

A szálloda Kokalu területén, a strandtól körülbelül 150 méterre, a buszmegállótól 100 méterre található és a Ravda-Neszebar útra néz. A területet teljesen kiépített közlekedési infrastruktúra jellemzi, és könnyen megközelíthető autóval. A környéken főként új, alacsony és közepes magasságú épületek, valamint üdülőingatlanok találhatók.

A szálloda alagsorból, földszintből, két standard szállodai emeletből, teraszszintből és tetőtérből áll. Az alagsorban tornaterem és szauna, öltöző, fürdőszoba és WC, kiszolgáló szoba, tároló helyiségek, szobalány iroda, konyhasarok WC-vel, szolgálati helyiség, szivattyúszűrővel felszerelt úszómedence, kazánház, folyosó és lépcsőházak kaptak helyet. A szálloda wellness -központjában masszázsszoba, relaxációs szoba, jakuzzi, szauna, gőzfürdő és edzőterem található. A földszinten található egy előcsarnok recepcióval, bisztró, italtároló, konyha, WC, két szállodai szoba, mindegyik fürdőszobával és bejárattal. A többi emelet szállodai szobákhoz lett kialakítva, mindegyik fürdőszobával, WC -vel és előszobával, a közös folyosó mindkét oldalán.

Az épület szerkezete vasbeton, vegyes - gerenda nélküli, részben gerendákkal. A falak három rétegből készülnek: Ytong blokkok, amelyek vastagsága 30 cm. A Baumit külső vakolat védő és díszítő funkciókkal rendelkezik. A tető lapos vasbeton és lejtős tető kombinációja, cseréppel borítva. Az emeletek vasbeton lépcsőn és személyliften keresztül érhetők el.

Az ablakkeret műanyag, üvegezett. A belső terek burkolatai a következők: padlók - a föld- és az alagsori padló közös részeiben - gránit csempe; szőnyegek a szállodai szobákban. A falak a közös helyiségekben vakoltak és festettek, a szállodai szobák pedig tapétát kaptak. A közös részekben és az étteremben kőből és fából készült díszítő elemek találhatók. Egészségügyi egységekben és raktárakban - sima fajansz csempével a mennyezetig. A közös helyiségekben és a folyosókon álmennyezet található, beépített világítással. Az erkélykorlátok díszítőelemekkel és inox borítással készültek.

A komplexum udvarán szabadtéri medence, mellette szolárium, valamint játszótér található. Az udvart beton alapon szilárd kerítés veszi körül.

Az ingatlan ára 860.000 EUR + áfa, azaz bruttó 1.030.000 EUR

Vonzó ingatlan kiváló üzleti potenciállal rendelkezik a bolgár Fekete -tenger partjának egyik legszebb településén!

Figyelem!

2023-ban a bolgár ingatlanpiac árképzése a magánszemély eladók irányából nehezen kiszámíthatóvá vált. Sajnos előfordulhatnak akár napi ármódosítások is. A Greale csapata mindent megtesz a közzétett információk hitelességének megőrzéséért, ennek ellenére előfordulhatnak eltérések, helyszíni áremelkedések. Minden ingatlan ára annyi, amennyiért el lehet adni, így minden esetben azt kérjük, tegyenek rá ajánlatot!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek